Danas je: 29.11.2020 / 3:06

Poziv za “Berbu kod Mačka” 2015

Zbog obilnih padavina, kao i zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova za subotu 22.08. dodgadjaj posvecen berbi pomeren je na narednu subotu 29.08.

Sve ostalo ostaje isto, a osim sto ce grozdje biti sladje, cekajuci jos par dana da ga uberemo, i sama berba ce nam, verujemo, biti sladja!

Grožđe koje je prvo stasalo za branje je portugizer, u vinogradu na potezima Belengir i Ružaš, a o lepoti i jednog i drugog je nezahvalno pričati, najbolje ih je uživo videti i doživeti.

Dakle! Dan D je subota 29.8. a program je sledeći:

POČETNA TAČKA – Irig, vinarija Mačkov podrum u 9:00 časova.

Potom se smeštamo u traktorske prikolice i vozimo se do vinograda.

Po dolasku u vinograd, svi dobijaju makaze za berbu i zaštitne rukavice.

Obuka i upoznavanje sa načinom berbe  10-15 min
Berba grožđa                                        60 min
Vinogradarski doručak i pauza                40 – 60 min.
Nastavak branja grožđa                          60 min.
Povratak u vinariju                                  oko 14:00
Ručak                                                  120 min.
KRAJ                                                   oko 16:00

Više informacija o ovoj turističkoj punudi možete videti na sajtu www.serbianadvantures.com

Cena ove turističke ponude je 1500 RSD

Sve ovo važi ukoliko ne bude padala kiša. U petak ćemo, u slučaju da meteorolozi i dalje budu prognozirali kišu, javiti novi datum.

Molimo vas da nam do četvrtka 27.08. potvrdite vaš dolazak

FB: https://www.facebook.com/Mackovpodrum

W:  www.mackovpodrum.co.rs
E:   djurdjica.jojic@mackovpodrum.co.rs
T:   021/62-16-611021/62-16-611
M:  063/554-173063/554-173

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Avatar for Pavle Radanović

GLODUR Svet vina, Eques de vino, somelijer, gurman

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na sajtu Svet vina. Prihvatate li upotrebu kolačića u skladu sa našim pravilima o kolačićima.