Danas je: 03.05.2021 / 21:24

Osmi Wine Style salon vina

Osma po redu izložba najboljih regionalnih vinarija, koja će biti obogaćena vinima iz celog sveta posredstvom najznačajnijih uvoznika vina u Srbiji, održaće se 23. aprila u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 h. Na ovoj prestižnoj vinskoj manifestaciji posetioci salona imaće priliku da degustiraju više od 300 vrhunskih vina iz celog sveta. Svoja vina predstaviće eminentne vinarije iz regiona bivše Jugoslavije – Capo, Kozlović, RadovanovićAleksandrovićVinarija Zvonko BogdanCilićVerusMatalj,  kao i brojne renomirane evropske vinske kuće Il Poggione, Arnaldo Caprai, Carpazo

Kao i svake godine, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života, diplomatije, medija.

INFORMACIJE ZA POSETIOCE

Kako bismo ispunili najviše standarde za kvalitetnu prezentaciju svih vinskih kuća, prijatan ambijent i odgovarajuće uslove za degustaciju vina, na Osmi Wine Style salon vina biće obezbeđen ulazak pažljivo selektiranim gostima od strane organizatora. Pored pozivnica koje će direkto biti uručene izabranim gostima, ograničen broj pozivnica obezbeđen je gostima koji su se prijavili putem elektronskog formulara na ovoj stranici. Elektronska pijava posetilaca trajala je do 13. aprila 2016. godine.

Ograničen broj ulaznica naći će se u prodaji na dan Salona vina 23. aprila po ceni od 1.200 dinara.

Pretprodaja (od 01. aprila): Grape wine bar (Dositejeva 13)

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na redakcija@winestyle.rs

Wine Style 8.0 Izlagači

 

Vinarija Zvonko Bogdan

Quet Wine – Fruškogorski Vinogradi

Vina Jokić

Matalj

Tikveš

Aleksić

Doja

Deurić

Do kraja sveta

Verus

Kovačević

Virtus

Aleksandović

Vukoje

Dan Company

Radovanović

Trivanović

Atelje Vina Šapat

Jeremić

Rubin

Cilić

Bjelica

Temet

ADS wine

Đorđe

Capo

Stobi

Savina

Vinum

Kozlović

Stari Hrast

Bovin

Radgonske penine

Chateu Kamnik

Pusula

Vinomond

Ščurek


0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Avatar for Pavle Radanović

GLODUR Svet vina, Eques de vino, somelijer, gurman

    Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na sajtu Svet vina. Prihvatate li upotrebu kolačića u skladu sa našim pravilima o kolačićima.