GRAND TASTING, Belgrade 23/3/2019

GRAND TASTING, Belgrade 23/3/2019
16. marta 2019. Svet Vina

GRAND TASTING, Belgrade 23/3/2019

The ultimate and exclusive wine experience featuring selection of top rated regional wineries with their best wines, including some special additional content
*****
Ekskluzivni vinski događaj sa najrenomiranijim regionalnim vinarijama i njihovim najboljim vinima.

Ovaj događaj priređujemo sa idejom da bude drugačiji od postojećih, da predstavimo regionalne vinarije koje su se najviše istakle poslednjih godina a da sve ukupno predstave raznolikost vrhunske vinske ponude na ovim prostorima, uz dodatni prateći sadržaj koji će upotpuniti uživanje.
Grand Tasting je namenjem istinskim hedonistima i ljudima koji cene vrhunski kvalitet i doživljaj, ljudima koji žive svoj životni stil bez kompromisa. To neće biti klasični vinski sajam već svojevrsna, prestižna vinska revija naistaknutijih vinarija u opuštenoj ali ekskluzivnoj atmosferi jednog velikog i jedinstvenog „wine lounge-a“ koji će raditi za vas samo tog dana.
http://grandtasting.rs/
Broj ulaznica za Grand tasting je strogo ograničen i mogu se nabaviti online preko tickets.rs https://www.tickets.rs/program/grand-tasting-belgrade-2019-628 kao i na velikom broju njihovih prodajnih mesta u Beogradu i Srbiji https://www.tickets.rs/partners.
Takođe se mogu kupiti i putem maila redakcija@vino.rs ili na telefone: +381 61 696 3560 i +381 64 111 8279: Korporativni klijenti mogu kupiti grupne pakete ulaznica kao i dodatne apoene za degustaciju prijavom na info@wine-jam.com
Za Grand Tasting 2019 pušteno je u prodaju svega 1.000 ulaznica po ceni od 2.500 rsd. Budući da će se na ovoj degustaciji točiti i raritetna vina čija je cena veoma različita, svaki posetilac uz ulaznicu dobija katalog s opisom svih vina na Grand Tasting 2019, vinsku čašu i apoene u vrednosti od 2.000 dinara, svojevrsni wine money pomoću kojeg će moći da proba i pije vina po želji.
Takođe, na licu mesta će biti punktovi za dokupljivanje vinskih apoena, a biće omogućena i kupovina vina u svojevrsnom wine shopu.
http://grandtasting.rs/
Vino.rs & WINE JAM