Danas je: 30.01.2023 / 17:31

7. Festival šumadijskih vina

Tradicionalno okupljanje ljubitelja vina i vinara Šumadije, ove godine održaće se u subotu 12. juna u Kraljevskoj vinariji u Topoli. U okviru prvog dana festivala šumadijskih vina, a pre svečanog otvaranja festivala vina organizovana je i izložba slika pod nazivom “Umetnost i vino”. Otvaranje izložbe autora Nebojše Savovića je u 15h u Vinogradarevoj kući na Oplencu. Izložba će trajati mesec dana, a svečano otvaranje je u subotu 12. juna u Vinogradarevoj kući na Oplencu sa početkom u 15 časova.

Početak festivala vina je u 16h u Kraljevskoj vinariji, a ove godine ćemo imati priliku da uživamo u vinima iz 22 vinarije članice Udruženja vinara Šumadije.

U nedelju 13.06. je dan otvorenih vrata šumadijskih vinarija. Spremite se da nakon festivala vina i posetite vaše omiljene vinarije iz Šumadije. Vrata svih Čumadijskih vinarija se otvaraju u 11h.

Program manifestacije:

Avatar for Pavle Radanović

GLODUR Svet vina, Eques de vino, somelijer, gurman

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na sajtu Svet vina. Prihvatate li upotrebu kolačića u skladu sa našim pravilima o kolačićima.