Danas je: 16.05.2022 / 17:40

„BONACA GOLD“ – VINO NA VRHU VINSKE VERTIKALE

Ekskluzivno predstavljanje vrhunskog vina sa česticama 24k zlata – Vinska kuća „Aleksić“

  

U izuzetnom ambijentu Predsedničkog apartmana na vrhu hotela Hajat, u susret 13. beogradskom salonu vina Vinarija ,,Aleksić“ još jednom je opravdala brojna domaća i međunarodna priznanja, kako za svoje vrhunske proizvode tako i za svoj ukupni rad, istovremeno pokazavši da vrhunski proizvodi zaslužuju potpunu posvećenost u svakom trenutku nastajanja, od proizvodnje do  predstavljanja i degustacije.

U noći 08.decembra, u svom zlatnom sjaju, BONACA GOLD – vino sa česticama 24k zlata, doživela je beogradsku premijeru na EXCLUSIVE GOLDEN NIGHT – događaju posebno upriličenom za odabrane goste, poznavaoce i ljubitelje vina.

Po prvi put na ovim prostorima prisutni gosti mogli su da osete dašak luksuza na svojim nepcima, dodir zlatnih čestica okupanih kapljicama vrhunskog šardonea koji u svemu pomera granice, istovremeno uživajući u pogledu na Beograd, kao što su to nekada sa tog mesta činili čuveni tenor Hose Careras, svetske zvezde Rolingstonsi, Madona, Elton Džon, brojne diplomate, političari…

Ipak, zvezda večeri je bila BONACA GOLD, vino nastalo kao rezultat snova, posvećenosti i predanog rada i stvaranja tokom više od 5 godina, kada je započela najlepša ženska priča o ,,Aleksić“ vinima – ženskih ruku delo!

Zlato je od davnina  služilo kao merilo za izražavanje i očuvanje vrednosti. Prolazeći test vremena, nije izgubilo na značaju ni u vremenu kriza, industrijskih ili tehnoloških revolucija. Naprotiv, zlato je najbolji čuvar vrednosti, koga neretko možete posedovati u raznim oblicima, pa i kroz hartije od vrednosti.

Od danas – zlato možete posedovatii u vinu, vrhunskom šardoneu odnegovanom u srpskom bariku. U pitanju je sorta sa kojom su sestre Aleksić započele svoju vinsku priču  i od koje već godinama ne odustaju, negujući poseban i originalan stil koji je već osvojio mnoga  tržišta – ludo insistirajući  na srpskom hrastu i duboko verujući da je to kombinacija kojoj nema premca!

Raskošno, puno, elegantno vino sa notama tropskog voća, vanile i lagane karamele probudiće sva vaša čula i maštu, jer je BONACA GOLD u svom zlatnom sjaju, sada i više od vina!  To je priča o ljubavi, porodici, tradiciji i negovanju svega što je vredno u našim životima.

Zato – nazdravite Novoj godini dahom luksuza u boci BONACE GOLD!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Avatar for Pavle Radanović

GLODUR Svet vina, Eques de vino, somelijer, gurman

    Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo na sajtu Svet vina. Prihvatate li upotrebu kolačića u skladu sa našim pravilima o kolačićima.