„RAVANGRAD WINE FEST“ – FESTIVAL VINA I HRANE SEDMI PUT U SOMBORU

„RAVANGRAD WINE FEST“ – FESTIVAL VINA I HRANE SEDMI PUT U SOMBORU
16. novembra 2015. Svet Vina

„RAVANGRAD WINE FEST“  – FESTIVAL VINA I HRANE

SEDMI PUT U SOMBORU

 

Proizvođači i ljubitelji kvalitetnih vina, rakije i dobrih zalogaja, okupiće se ove godine po sedmi put na  Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“.  Festival će biti održan u subotu,  05.12.2015. godine, u gradskoj hali „Mostonga“. Vrata hale će za posetioce biti otvorena od podneva do 20 časova, a svečano otvaranje manifestacije zakazano je za 14 časova.

Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije.

Organizator, Turistička organizacija grada Sombora, na VII Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ očekuje oko 100 izlagača:  vina, rakije, hrane, ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija…iz Srbije i zemalja iz okruženja.

 

Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća, ali i stručna predavanja.

 

Cena ulaznice za posetioce je 300 dinara, a uključuje staklenu vinsku čašu za degustaciju, katalog izlagača i pristup pratećim promocijama i predavanjima tokom manifestacije.

 

S poštovanjem,

 

 

Turistička organizacija grada Sombora